skip to main
|
skip to sidebar
karin bakar
en resa från novis till expert inom bakkonsten.
2 augusti 2008
andra gången gillt?
började min bloggkarriär på blogg.se. reklamtvång och svåranvändt användargränsnitt föranledde ett byte till blogspot.com. får se hur länge det håller.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Antal besökare idag:
Om mig
Karin and Björn
Stånga, Gotland, Sweden
Visa hela min profil
Tags
aprikoser
(1)
banan
(1)
brunch
(1)
bröd
(1)
choklad
(1)
efterrätt
(3)
experiment
(1)
fika
(1)
frukost
(2)
hallon
(2)
klagomål
(1)
kummin
(2)
linfrön
(2)
mammas frukostfrallor
(2)
marmelad
(2)
nattjäsning
(1)
nystart
(1)
pannkakor
(2)
paradis
(1)
pecannötter
(1)
plommon
(1)
rekommenderas starkt
(1)
rosendal
(1)
russin
(2)
rågkross
(2)
scones
(1)
skållning
(2)
solrosfrön
(1)
surdeg
(3)
svartavinbär
(1)
sylt
(1)
torkad frukt
(2)
vegan
(1)
zucchini
(2)
äpple
(1)
Bloggarkiv
▼
2008
(27)
►
september
(3)
▼
augusti
(24)
plommonmarmelad
kumminbröd
bananscones
aprikosbröd
frukt och pecannötbröd
zucchinibröd
zucchinifrallor
lins och zucchinibiffar
scones
dalarna
hallon och svartvinbärsmarmelad
svartvinbärssylt
vetesurdeg
rågsurdeg
hallonpannacotta med turkiskyoghurt
Rosendals kavring
russinbröd
hot fudge
maränger med choklad
bananpannkakor
Martins stora ljusa bröd a la Karin
american oatmeal pancakes
Mammas frukostfrallor med pumpafrön och durumvetem...
andra gången gillt?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar