skip to main
|
skip to sidebar
karin bakar
en resa från novis till expert inom bakkonsten.
15 september 2008
baka med Manfred
Två fantastiska saker händer idag! Första ska jag ner till Saltå Kvarn på
surdegsbakningskurs
och sedan, när jag kommer hem sent ikväll, ska jag återförenas med min hushållsassistent. Kan det bli bättre än så? Jag tror inte det!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Antal besökare idag:
Om mig
Karin and Björn
Stånga, Gotland, Sweden
Visa hela min profil
Tags
aprikoser
(1)
banan
(1)
brunch
(1)
bröd
(1)
choklad
(1)
efterrätt
(3)
experiment
(1)
fika
(1)
frukost
(2)
hallon
(2)
klagomål
(1)
kummin
(2)
linfrön
(2)
mammas frukostfrallor
(2)
marmelad
(2)
nattjäsning
(1)
nystart
(1)
pannkakor
(2)
paradis
(1)
pecannötter
(1)
plommon
(1)
rekommenderas starkt
(1)
rosendal
(1)
russin
(2)
rågkross
(2)
scones
(1)
skållning
(2)
solrosfrön
(1)
surdeg
(3)
svartavinbär
(1)
sylt
(1)
torkad frukt
(2)
vegan
(1)
zucchini
(2)
äpple
(1)
Bloggarkiv
▼
2008
(27)
▼
september
(3)
lingonsylt med ingefära
baka med Manfred
russin och äppelbröd
►
augusti
(24)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar